Mys med babe

Nu blir det att lägga sig i soffan med älsklingen och kolla på troll nånting vette fan.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera.

puss


WHEN I WAS A KID, I HATED GOING TO BED. NOW, I CHERISH EVER HOUR OF SLEEP. Y HO

Hejj, då va julen slut. Rätt så skönt om man ska vara ärlig. Nu är det bara att tagga tills imorn och den 2januari! Kommer bli hur roligt som helst kan jag ju lova!  Fick ganska bra julklappar ändå kan inte klaga iaf! Åhh... seriöst har tappat blogglusten helt och håller.. funderar på en blogg paus iaf. Så ser vi väl hur det blir. Ni ser ju om det kommer upp nå inägg eller int. Skitsamma ska försöka ha orken att lägga in bilder.
Men nu ska jag ut en sväng sen vila, sjukt trött sötisen ringde och väckte mig kl 12 imorse lika bra de kanske.
Skitsamma puss.
2vsq4j9_large

MERRY CHRISTMAS

Hej, blir sista inlägget tills på söndag i som att det är julafton imorgon tror faktiskt inte att det är så många som har lust att sista vid datorn då. Men iaf åkte som sagt till mammsen, fick, pengar, tungpiercingar, smink allt som jag önskade mig! Tjockade oss med en massa godis. Sen blev vi hämtade, skjutsade hem brorsan. Sen när jag kom hem var det fullfart, matlagning, en massa folk och ja.. fest. Efter ett tag blev jag less, pratade med älsk, gick in på rummet och tjockade mig med skumtomtar och popcorne som min fostermamma gav mig. Hann kolla på en film i kanske 30min sen somnade jag.. haha men är ganska så nöjd med dagen. Den kanske kunde ha blivit lite bättre..
Men skitsamma ska typ duscha ni och prata med älsk efter.
Finaste lillebror
Jag älskar dig♥

I WANT TO LIVE, NOT JUST SURVIVE

Hejj, jag har varut jätte dålig på att uppdatera i veckan men det har varit så mycket just nu, det är ju trots allt jul på lördag då blir man ganska upptagen. Har som sagt haft mycket för mig, planerat, handlat, handlat, handlat... tjafsat och en massa annat skit men det är lugnt för stunden iaf. Sitter nu och pratar med älsklingen och min gamla ungdomskompis Jocke som jag lärde känna för ungefär 6år sen nu skull jag tro.. Ska nog te stan med honom imorn och hjälpa honom att köpa julklappar:) vi ser helt enkelt hur det blir. Imorn blir jag hämtad kl 12, hämtar upp lillebror och firar ''jul'' med mamma i som att vi inte får vara med henne på lördag.. ja fuck life ibland,
men ska snart slå in sista julklapparna, duschen och prata med den bästa.
skabb bild men de får ni ta.

I AM NOT SECOND FUCKING CHOICE

Sitter nu med hårfärg i håret, ska snart skölja ur det. Slutade dock 10.00 idag huuur nive som helst. Drog till stan mötte upp min fostermamma, köpte skor, klänning och lite andra saker. Bilder kommer imorn,
men ska prata klart med världens bästa sen bli det sängen!
Puss!
Tumblr_lwh26oqnv61qha1zdo1_500_large

IT'S NOT FUCKING CHRISTMAS UNTIL THE FUCKING COCA-COLA COMERCIAS DON'T FUCKING BEGIN.

Kom alldeles nyss tillbaka från skolan, var ju som sagt på en resturang med 2 lärare vad gör man inte för gratis mat liksom? fan vad tjock jag låter men skitsamma. Iaf efter 1tim väntan på buss jäveln så tog jag mig äntligen till min babe! kom dit ungefär halv 11 på kvällen men bättre sent än aldrig. Då gjorde vi popcorne, kollade på film blev en massa skratt. Sen ta på sig en t-shirt och lägga sig! Sen blev jag väckt halv 7 på morgonen och åkte till skolan. Men nu kom läraren skriver ikv!


6fc52bce5061946b8472ab1466253908_large

BABY PLEASE DON'T CRY

Hej, dampar jävel så sjukt förbannad. Ska snart ut och röka och trösta min lilla älskling.. Men annars sitter jag bara här och ska snart se en idiot på resa. Så jävla roligt. Men skriver lite senare,

Tumblr_lwa1bfocnr1r2rzdio1_500_large


LOVE MY BEST FRIEND

hej sitter nu och pratar med världens underbarste har just packat ner en massa saker för snart tar jag bussen som går 19.50 till stan sen tar jag bussen till ersboda och spenderar natten hos Emelie, ska ta hand om min lilla flicka! och imorn åker jag till skolan med Emelie och sen vid lunch så åker jag med 2 lärare till en pizzeria och käkar med dom! blir nog bra! sen efter skolan blir det bussen hem direkt men på tisdag så blir det en mamma och dotter dag på stan! blir det att käka middag nånstans, handla in dom sista julklapparna och annat roligt! Ser verkligen fram i mot det för jag och min mamma brukar aldrig göra sånt tsm. Vi sitter annars vara på stan och snackar om allt och ingenting eller så sitter vi bara i lägenheten så jag är verkligen glad över den dagen då det blir bara jag och hon.
men nu ska jag fixa resten till ikväll skriver ett inlägg på skolan om jag hinner annars blir det imorn på kvällen!
Tumblr_lsp5drrnbw1qah2fqo1_500_large
har nya bilder men orkade inte lägga in dom...

-


THE MAIN REASON I CLOSE MYSELF FROM OTHERS: THEY ALWAYS LEAVE IN THE END.

Men hej eller aa... skitsamma sitter nu här efter en massa människor, tårta, kaker m.m mår otroligt illa.. tills min fostermamma sa att vi ska käka Tacos ikv hur gött som helt. Sen så imorse blev jag väckt kl 9 men hade verkligen ingen lust att gå upp så jag somnade om vaknar ungefär 11.45 av att sötnosen ringer men hur social var man då? Naah inte speciellt sov typ fortfarande sen så ringede jag mammsen för jag hade missat 2 samtal och 5 sms men det var inget allvarligt hon undrade bara om jag såg min granne på tvn. Haha söt mamma jag har♥  men det har varit väldigt roligt idag, massa skratt och underbart folk,ibland kan man bara älska livet.
Men ska nog fixa lite saker nu sen blir det kanske ett inlägg till ikv eller imorn

REDAY TO START

Halloj, sitter nu i ett rum och dunkar musik o chillar bara så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg i som att jag inte gjorde nått igår eller i förrigår. Det har inte hänt så mycket har tagit det lugnt, pratat med min älskade Morbror som kommer till mamma imorn eller på söndag med Morfar, längtar så mycket har inte träffat min morfar på 2år och min morbror på 1år.. Så det kommer bli sjukt roligt. Och idag är det fredag hur härligt som helst fast jag tror jag åker till stan sen blir det bussen hem.. tråkig fredag men skitsamma blir nog roligare imorn.

men nu ska jag fortsätta plugga på min uppsats och en massa annat skit..

puss!




Tumblr_lw9zyyishj1qh7upyo1_500_large
374729_10150453145728463_516368462_8693043_1745451603_n_large


DÖR

Får psyk...
måste bara ha.

BLA BLA BLA BLA BLA BLA! P.S I LOVEU

Hej, sitter och pratar med världens underbaraste i telen just nu och har seriöst ingenting att göra.. Lika bra det fick feber i natt, åkte till skolan ändå men åkte därifrån lika snabbt så jag åkte jag med min fosterpappa hela dagen, jag somnade, käkade, somnade, somnade och somnade har sovit hela dagen. Men mår bättre nu efter 6 alvedon och kaffe blir nog bättre när jag har hoppat in i duschen och gjort mig i ordning för sängen oxå. Men imorn blir det ingen skola då blir det att åka kl 9 på morgonen för då ska jag på BUP efter blir det nog att handla och sen åka hem!
Men nu ska jag vara social med sötnosen!
Puss!

I THINK I SAW YOU IN MYSLEEP

Sitter nu som ett monga och pratar med världens underbaraste person! Sen pratar jag med älsklings Ksenia på facebook, vi har planerat så mycket jag, Ksenia, ****** kommer berätta vem det är snart men det kommer ligga lågt ett tag till! Men det kommer som småning om! Som jag har berättat så lärde jag känna Ksenia när vi va på bio och såg Alvin och Gänget för drygt 5år sen snart skulle jag tro, en av dom bästa dagarna i mitt liv! Och sen så flyttade hon till Norrköping och lämnade mig helt forever alone! Men vi pratade mycket det första året hon bodde därborta tills vi slutade snacka, bråka, tjafsa och vi slutade helt enkelt prata med varandra tills en kväll hon skrev till mig och vi började planera Umeå resan för henne! Och sagt som gjort så åker hon förmodligen den 1 December och hämtar henne den 2 december blir antingen väldigt tidigt på morgonen eller väldigt sent på kvällen men det är skitsamma bara hon kommer så skiter jag i vilket! Hon kommer bo med mig i ungefär 1vecka! Sen så kommer den mest underbaraste den 26december och vet inte riktigt hur länge den personen kommer bo hos mig. Men längar sjukt mycket, gladare än någonsin! men nu ska jag vara social med den finaste sen blir det att tjocka sig ikv och se Irene Huss!
Puss!
Tumblr_lst8rdlzla1qbwvp8o1_500_large

-

lista

2011

HUR ÅRET HAR VARIT:
hur har året 2011 varit för dig? - inge vidare
bättre än förra året? - ja
har du träffat några nya vänner? - japp
någonting du aldrig kommer glömma från 2011? - yes
har du flyttat under år 2011? - ja
har du hittat en ny låt som du älskar? - ja
isåfall vilken? - massa
har du kysst en främling? - ja

KÄRLEK
hur har din kärlek varit 2011? - konstig som fan, bra, dålig
har du varit kär? - ja
har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
har du haft ett hemligt förhållande? - haha oja

SORG&HÄMND
har någon i din närhet tagit självmord? - inte i år
har någon i din släkt avlidit? - nej
har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - mjo
har du varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT
har du gjort någonting du ångrar? - ja
isåfall vad? - gjort folk ledsna osv
har du skämt ut dig? - haha absolut
har du ljugit för en vän? - ja tyvärr
har du varit ute en hel natt? - ja
har du blivit tagen av polisen? - nej
har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - jadå

SKOLAN&FRITIDEN
har någon varit elak mot dig i skolan? - vette
hatar du någon i din skola? - nja
har du haft alla rätt på ett prov? - nej
har du förlorat en vän? - ja
har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - oja! Ksenia
har du gått bakom ryggen på en vän? - ja.. tyvärr
har du ljugit för en bästavän? - naah
har du många killkompisar? - jadå

FEM SKULLE:
skulle du vilja vara längre? - ibland,
skulle du vilja väga mer? - aldrig
skulle du bli arg om din flickvän/pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? - inte arg, ledsen
skulle du vilja ha sex med en kändis? - onej
skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

TIO KAN:
kan du röra på öronen? - naah
kan du slicka dig på näsan? - nej
kan du kolla i kors med ögonen? - ja
kan dina föräldrar lita på dig? - det kan dom, mina foster med
kan du låta bli att prata på 4 timmar? - det skulle kunna gå
kan du vara på fest utan att dricka? - ja
kan dina vänner lita på dig? - vet inte.. inte just nu iaf
kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - aldrig


FEMTON HAR:
har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
har du ett syskon? - ja
har du varit full den här månaden? - njaaa
har dina föräldrar ljugit för dig? - inte vad jag vet
har du redan tröttnat på dom här frågorna? - typ
har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
har du pussat någon som är tre år äldre? - ja
har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? - ja
har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? - har prova
har du ljugit på någon fråga än då? - nej

NITTON VEM:
vem är din bäste vän? - Emelie, Ksenia♥
vem älskar du? - massa
vem vill du bli full med? - ingen just nu
vem är den bästa artisten? - vet inte
vem pratade du senast i telefon med? - mamma, *********
vem är snyggast i världen? - vette fan
vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort den? mamma hihi
vem är snällast i världen? - massa
vem vill du prata med? - mååånga
vem sov du med senast? - Rille
vem såg du full senast? - min fina fostermamma
vem vet allt om dig? - mamma
vem kysste du senast? - *****
vem kramade du senast? - gunilla
vem kan berätta allt för dig? - hur ska jag veta
vem kan du berätta allt för? - mamma

ANNAT:
vad blir ditt namn baklänges? - Ekinnaj
har du gjort en snöängel i år? - nej, men snart så!
hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? - en vecka kanske..
har en dröm gått i uppfyllelse? - oja!
tycker du att sengångare är söta? - hahah typ:]
har du någon gång testat karate? - nej 
första sporten du gick på? - fotboll
minimorötter eller pommes frites? - pommes lätt
vad längtar du mest till just nu? - 26, 2 december!
hur gammal har du tänkt bli? - odödlig
har du haft vattkoppor? - tror faktiskt inte det..
vad drömde du inatt? - nått konstigt
vilken tv-serie är bäst? - vette
vad åt du senast? - MAT
vad är du mest rädd för i hela världen? - döden, att bli sårad
läser du på baksidan av mjölkpaketen? - det händer väl
snyggaste läraren? - hahaha verkligen ingen
har du någon gång haft på dig ett par Boxer? - JA
riktig gran eller plastgran? - plast hehe
tänt eller släckt när du ska sova? - släckt absolut
godaste drickan till frukosten? - julmust hihi
har du spelat tjej i en teater? - aldrig varit medd i teater
duscha eller bada? - duscha
har du gråtit i skolan nån gång? - fär många ggr
hur tar du dig till jobbet? - skolan* jag åker buss
sjunger du på toa? - haha nej
vilken färg har din jacka/jackor? -  dom är svart
använder du långkallingar? - nej
är du höjdrädd? - jaa
vilket land vill du åka till? - turkiet, thailand
vad var det senaste som fick dig att skratta? - världens underbara
vad ska du göra NU? - svara på frågan
pratar du fortfarande med personen du kysste senast? - klart jag gör
har du sett din bästa vän gråta? - ja
vilka vitaminer åt du när du va liten? - dunno
har du fått någon komplimang idag? - ja
har du varit med i en rättegång? - ..
är du polare med grannarna? - onej
vilka språk talar din mamma? - svenska
vilka länder har du bott i? - sverige
senaste piercingen? - tungan
när åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - söndags
gay? - bara med dig, då är det helt okej
har du däckat/spytt för att du druckit? - ja
har du täckt någons hus med toalettpapper? - hahaha ja
suger det här? - neeej
har du varit på stranden? - jo
har du haft en stalker? - ja usch
minns du din/dina musiklärares namn? - haha nej
hur bra är din syn? - asbra!
har du varit på ett party? - klart jag har varit på PARTY
skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? - ja fan vad coolt
har du varit utomlands? - naah
vilket är de bästa bröllopet du vart på? - inte varit på nått
var är dina syskon just nu? - min bror är väl hemma, och spelar skulle jag tro
vilken tid gick du upp i morse? - 06.00
vad ska du göra i helgen? - ska till mamma och träffa min morfar och morbror
vad står det i det fjärde smset i din inkorg? - ''Hej<3"
när var du riktigt sjuk senast? - för ett tag sen
vem är den senaste kändisen du tog på? - ingen aning
vad finns i din bakficka? - har ingen
har du färglinser? - nej
vad gjorde du kl 2 inatt? - tror jag pratade i telen, annars kollade på nån film
vad är det första du gör på morgonen? - klär på mig?
vad ska du göra efter det här? - äta

FUCK MONDAYS

Sitter nu i mitt lilla rum med min älskling Emelie vi sitter och är cp som vi alltid är. Hon sitter nu och säger att det luktar såpbubblor och såpa...... Jävla tönt. Nej men jag älskar henne oehört mycket!♥ Menmen snart kommer min lärare och då ska vi se en idiot på resa så jävla rolig. Skitsamma ska dampa med Emelie,

Puss!





Tumblr_luh5vzgcxb1qglbpso1_400_large
As gammal bild men det får ni ta.


JAG ÄLSKAR DIG.♥

Tumblr_lw24gad46g1qkxdhgo1_500_large

I'M TIRED OF TRYING. I'M TIERD OF CRYING. I KNOW I'VE BEEN SMILING, BUT INSIDE I'M DYING.

sitter nu som en idiot och tänker på allt möjligt, lite jobbigt men annars så mår jag helt okej! Dagen började med att min bror kom och väckte mig kl 1 till slut så gick han så somnade jag om igen, kom min fostermamma och väckte mig, käkade, skjutsade hem lillebror sen åkte jag och min fosterpappa in till stan, kom hem käkade lite till och nu sitter jag med bomull i öronen.. Haha men känner mig grymt sliten idag, har gått runt på stan med uppsatt hår, inge smink och tog bara några kläder att ha på mig, kände inte alls för att fixa mig idag, tror att det är hela helgen som har fått mig slut, har ju inte tagit det lugnt nån dag nu men ikv blir det att pyssla om sig själv lite med ansiktsmask och en massa andra saker! Men nu ska jag ut och vänta på ett samtal!
Puss!
Bildbrist
Tumblr_lw1mdwg2rb1qghb5to1_400_large

GOODNIGHT

Tumblr_lvyr4hj7h61r7id11o1_500_large
14164738_large

AWW I HATE YOU TO BITCH

Hej, sitter nu och pluggar lite engelska men snart ska jag ut och gå med en underbar person! Sen käka, ha mer engelska, fixa mig sen vänta på bussen hem eller så åker jag till stan. Vi får väl se hur det blir helt enkelt!

Vet inte riktigt vad som hände igår var riktigt förbannad hela kvällen och natten, hur trött jag än var så kunde jag inte sova.. men nu ska jag gå och käka, skriver kanske ikv.

Puss


Tumblr_lk3e8uypax1qbpwzeo1_500_large


NOTHING HURTS MORE THAN BEING DISAPPOINTED BY THE SINGLE PERSON YOU THOUGHT WOULD NEVER HURT YOU

Hejj, kom hem för typ 2tim sen. Kom till skolan kl 9 på morgonen och slutade kl 12 blev hämtad på stan sen for vi till BUP min mamma och plastpappa följde oxå med så det va skönt att ha dom vid min sida. Kommer dit, snackar gör en massa undersökningar, vägde mig och kollade min längd men snart blir det att ta blodprov och såna saker på VC tror det blir nästa vecka oxå. Annars så åkte vi runt hela stan, köpte parfym och lite smink sen så handlade vi en massa andra saker. Hämtade ut min medicin som jag äntligen fick ut idag. Annars har jag bara tagit det lugnt. Blir nog inte så mycke uppdatering i helgen för imorn kommer min älskade lillebror så jag tillbringar helgen med honom. Sen nästa helg så kommer min morfar till Umeå, fy fan vad härligt det kommer bli att få träffa han igen!
Sen så ringde min mormor mig nyss och hon kommer skicka 500kr till mig sen för hoppningsvis så får jag 500kr av morfar nästa helg! Fick världens sämsa nyheter idag dessutom jag kommer inte fira jul med min mamma.. Mår så jävla dåligt över det. Jag menar.. det är min mamma och min bror jag vill ju vara med dom. Ingen annan hatar det här verkligen.. åååh...
men jaja. Det blir snart ett inlägg om vad jag använder för smink som en person hade frågat om.
Men nu ska jag städa mitt rum sen bara ta det lugnt!
79727855872887109_sfcorugm_c_large_177775846_large

STAY WITH ME, PLEASE..

Hejj.. ska snart hoppa in i duschen efter en ganska trög dag, hade skola till 14.15 blev hämtad i stan for och kollade på när mitt plastsyskon dansade, käkade sen drog vi oss hem. Grymt skönt funderar på att ha myskväll för mig själv. Göra popcorne, myskläder, tända ljus och se på en bra film!
Låter bra faktiskt.

Men nu blev duschen ledig!

Puss!





DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I

Tumblr_lqjgs4v0np1qztbyqo1_500_large


LOOKING AT YOUR BEST FRIEND AND THINKING WHY THE FUCK DO I LOVE THIS RETARD

Hejj eller nått i den stilen. Har inte gjort så mycket idag faktiskt försovde mig imorse så jag va i skolan ungefär halv 10 sen slutade jag halv 2 åkte till stan va där ett tag sen bussen hem, käkade snackade med grannen och nu sitter jag här som en idiot och har inget liv! Börjar seriöst bli förbannad på blogg.se det funkar ju knappt längre. ååh.
men jaja nu ska jag snacka med min bror sen blir det duschen, tv och en massa annat.
Puss!
Tumblr_lvrigtuvl61qh7upyo1_500_large

YOU'VE BECOME MY FAVORITE PART OF THE DAY

Hej, kom alldeles nyss hem efter en lång dag på stan med dom allra bästa! Annars har jag bara häng runt, blev några tårar idag men jaja. Annars har dagen varit underbar men samtidigt väldigt ledsam.. Men aja snart blir det att göra ansiktsmask, duscha och en massa andra grejer!  Skönt att pyssla om sig då och då!
Sen drar jag mig till tvn, i myskläder med varm choklad! Hoppas ni får lika mysig kväll som mig!
Puss!
Tumblr_lmu3gnvx5u1qzbsi7o1_500_large

Dec. 4, 2011

:( om THERE'S A PART OF ME THAT WILL ALWAYS BE IN LOVE WITH YOU:
jag gillar dig men du märker de inte :S:(

Svar: vet inte riktigt vad jag ska svara på det här, ärligt vem det nu än var så kunde du ha sagt det till mig face to face, sms, ringa eller vad som helst än att skriva det i bloggen:)

:D om INFECT ME WITH YOUR LOVE, AND FILL ME WITH YOUR POISON: du ser inte fruktansvärd ut du e ju sööt o snygg :]

Svar: haha tack så mycket antar jag:)



Men jaja iaf så kom jag hem kl 6ungefär käkade pizza, kollade på tv och nu sitter jag här och funderar på allt möjligt. Har haft en underbar helg med 2 underbara personer! Hur kul som helst har vi haft.
Sen har jag varit med min bror ich träffat mamma en snabbis. Sen sov jag hos en kompis till idag.
Annars har det inte hänt så mycket har bara tagit det lugnt och så. Imorn är det skola efter det blir det en sväng till stan och träffa Linkan sen blir det bussen hem.

Men ska käka godsaker som min älskade fostermamma har gjort nu,
puss!

Tumblr_lcuqz7paos1qbpwzeo1_500_large


I love my fucking life

Hejj, är just nu hos en kompis så jag skriver ungefär vid 7 när jag är hemma i botsmark och svarar på 2komentarer.

Puss!  


Bild brist,

THE BEST MEMORIES

Hejj, kom alldeles just hem blev bort bjuden på glögg hos några personer utanför bygdsiljum väldigt roligt var det, spelade ett spel och tog det bara lugnt. Sen så var jag ju på BUP idag det gick väldigt bra, åkte och käkade på subway sen fick jag skjuts till stan och var med underbara Linkan och en massa andra! Riktigt kul, blev hämtad kl 5 och drog oss hem. Men åkte ju bort lika snabbt. Men imorn blir det att åka till stan 9.25 och handla dom sista julklapparna sen vara med lillebror! Sen så har jag underbara nyheter min bästa vän Ksenia som bor i Norrköping kommer till Umeå på Jullovet och hon kommer bo hos mig i ungefär 2veckor! Så sjukt kul vi kommer ha! Längtar så mycket har inte täffat henne på 2år nu.. Kommer grina när hon kommer och när hon åker.. men nu taggar
vi jävel!♥
Men ska hoppa in i duschen, packa sen sängen!
Puss!
Jag och Ksenia nyår 2009♥

Body splash (vanilj)- 39kr
Bronzing powder- 49kr
Puder borste- 29kr
Mascara false lash effect- 129kr

Allt från HM
Love-pictures-love-25108901-500-499_large


DECEMBER, PLEASE, BE GOOD TO ME.

Halloj, slutade 14.10 då drog jag och Emelie till stan och kollade på julklappar men hittade inte ett skit... hittade lite saker till mig själv som jag faktiskt va i behov av. Blir bilder imorn är för trött för att gå och ta bilder. Ska snart läsa min bok och plugga lite tills imorn. Och träffade världens underbaraste Linkan idag! Vet inte hur många gånger vi stod och kramades, men en sjukt härlig känsla att träffa henne grymt saknad unge kan jag lova! Sen imorn så slutar jag halv 1 då blir det BUP sen åker jag ner till stan och är med Emelie och Linkan.
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga!
Puss!
Tumblr_lvij5rq4el1r5y7xfo1_500_large
168012_182987205075167_166880013352553_418372_347992_n_large

RSS 2.0